Academy

FOOD SUPPLEMENT ADVISOR

Táplálékkiegészítő tanácsadó

A Relax – Állj Academy egy rendkívül tartalmas, előadássorozatot hirdet, mely ismeretek mindenkinek hasznosak, de a táplálékkiegészítőket forgalmazók számára nélkülözhetetlenek.
A 3 x 2 napból álló előadássorozat Fitoterápia, Aromaterápia, Vitamin- és nyomelemterápia, valamint Táplálkozástan előadásokból tevődik össze.

Megismerkedhetnek az egészséges élethez szükséges gyógyteákkal, illóolajokkal, étrendekkel, a vitaminok szerepével és jelentőségével, a különféle hatóanyagok, vitaminok és nyomelemek kölcsönhatásaival.

Az előadásokon megszerzett sokrétű ismeretei lehetővé teszik, hogy összefüggéseiben lássa meg a problémákat, választ tudjon adni a feltett kérdésekre, és a sok kiváló termékből a legmegfelelőbbet ajánlja ügyfeleinek.

A táplálékkiegészítő tanácsadó cím megszerzése biztosítja azt a magabiztos tudást, amit ezt a tevékenységet folytatóknak birtokolni kell.

A táplálékkiegészítőket forgalmazók számára nélkülözhetetlen tudás.

Jöjjön el kurzusainkra!

  • Fitoterápia oktatássorozat
  • Aromaterápia
  • Vitamin-nyomelem terápia
  • Táplálkozástan
A Táplálékkiegészítő tanácsadó nem OKJ-s képzés, tematikáját a Relax – Állj Academy prezentálja a magas szintű, speciális szakmai tudást biztosító előadássorozatot = Food Supplement Advisor - Táplálékkiegészítő tanácsadó

Ajánlott irodalom: ld. Könyvajánló

forrás:  http://www.termeszetgyogy.hu

Oktatás helyszíne: Relax- Állj! Academy 1063 Budapest Bajnok u. 29.
Részvételi díj: 3 x 25.000,-Ft (részletekben is fizethető.)
                           Kedvezményes díj: 3 x 20.000,-Ft 

Kedvezményeinkről érdeklődjön!

Írjon nekünk!


Jelentkezni lehet: + 36 70 416 5815, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mindenkit szeretettel várunk!